Снимка: Нова тв

Флиртът между Ники Китаеца и Калина Паскалева стана главна тема в къщата на Big Brother All Stars. Бившата изгора на Азис явно иска на всички да покаже, че го интересуват жените, и атакува Калина. Дали обаче е някаква стратегия, или просто не може да скрие чувствата си, тепърва ще стане ясно.

Калина бе категорична, че между тях нищо не може да се случи, заяви, че свалките му я разстройват, и дори го номинира за изгонване заради тях. В същото време обаче в типичния си стил добави, че "ако не бил обвързан, можели да станат много неща".

Катето Евро пък се загрижи за поведението на Китаеца и му припомни, че навън го чакат жена и дете и едва ли им е приятно случващото се в къщата.

Останалите пък побързаха да превърнат флирта в шеги и дори Емо Каменов и Пламена поздравиха Паскалева с песента "Назад, назад, моме Калино". Тя пък се разстрои и се шмугна под юргана да си пореве. Ники се опита да я успокои, но бе изгонен.

Тази вечер пък Ники Китаеца ще се изправи на разпит в "Голямата уста", като въпроси могат да задават и зрителите. На тях ще отговаря и съпругата му Виолета.

Междувременно Катето Евро и Тодор Славков се сдобриха, след като актрисата го обяви за "мъртвец" в нейния живот заради акцията "свалени гащи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase